Om oss: Information om företaget

Nylok blev inte det främsta namnet i industrin av en slump ... företag som ert krävde det.

Sedan vår start år 1942 har vi registrerat över 150 patenter, mer än något annat företag i vår bransch. Många av dessa patenter blev till som en lösning på ett behov som våra kunder uttryckte till oss.

Dagens Nylok-produkter betjänar kunder i hela världen, i varierande industrier såsom fordon, flyg, militär och jordbruksutrustning. Vi har löst fästelementsproblem från NASA-applikationer till små hushållsapparater. Vi har även blivit anlitade av en skotillverkare för att hjälpa till att justera ljudet av klackarna som bars av dansarna i ”Lord of the Dance”.

I varje industri och i praktiskt taget varenda land som vi betjänar är vi kända för vår nytänkande design och våra produkters kvalitet. Men hur bra våra existerande fästelement än är så är vi övertygade om att vi bara kan bli bättre. Därför att Ni kräver det.

Land, vatten och luft ... Nylok är där.

I dag finns Nylok-tillverkade fästelement runtom hela jorden – på, ovan och under den. Våra fästelement finns i många slags produkter, allt från transport, apparater och jordbruks- samt trädgårdsprodukter till all sorts elektronik – praktiskt taget i varje industri som man kan tänka sig.

Nu skulle vi vilja hjälpa er. Nylok är ett företag av individer som är hängivna att hjälpa er med att bygga bättre produkter som varar längre. Våra tillverkningsfaciliteter är enligt de stora internationella kvalitetssystemen. Vi tror att Ni kommer att finna att vår ingenjörsexpertis, kunskap och vårt produktsortiment alltid kommer att vara den bästa lösningen på era fästelementsutmaningar.

Även om Ni inte finner exakt vad Ni söker i vår litteratur, tveka inte att fråga. Ta med oss tidigt i ert nästa design-projekt. Chansen är stor att genom att arbeta tillsammans kan vi inte bara lösa ert problem, utan också spara er pengar.

Hör av er till oss. Låt oss få vår INNYVATION att arbeta för dig.